Halaman

Pengikut

17 Februari 2011

Segalanya Strawberry

Baru berkesempatan untuk upload pic bercuti di tanah tinggi tanah rata Cameron Highland..wahhh..masih terasa2 sejuknya lagi..^-^..mmg la sejuk sbb ada air cond dlm opis nih..hahahha..dh kata g cameron sure ler yang fofuler di sana buah strawberry..bestkan..nak2 lagi fresh dari ladang kebun..


ngan ball strawberry..nenek belikan..utk adik pon ada gak..

Aku ada gak rasa buah strawberry bersama coklat..kak aku beli kat pasar malam Brinchang..mak aii..masamnya..ilang rasa manis coklat tu..ada gak ku beli buah tu untuk di bawa balik ke Puchong..actually sblom g sana, farisha asik tanya aku..'mama strawberry apa??".. coz dia tgk dlm buku bergambar huruf S ~Strawberry~..

so, puas ati aku bila dpt tunjukkan kat kakak buah strawberry yg sebenar.. tapi klu setakat buah sure tak tahan lamakan..??so, untuk sentiasa mengingati buah strawberry yang segar bugar tu ku membeli sumthing agar ku n kakak sentiasa mengingati buah yang julung2 jarang dapat dilihat kat sini..  

masak ranum nih..nyum..nyum...

hikhik..kasut tido..hahah..kakak punya sepasang, ku pye spsang..teka la klu pandai..ngehhh

beg hanpon..kecik je..ada 3 zip..leh letak 2 hp..i like...

sebab utama aku beli menda2 kat atas nih tak lain dan tak bukan kerana ia berwarna MERAH...
I LIKE RED..* tetiba plak...



 

5 ulasan:

risa berkata...

bestnye balik jenjalan ye..sekarang masih hujan2 lagi kat cameron kan

n u r k i m a berkata...

eh!kasut strawberi tu sama la ngan kita..kita pon ada gak..hehehe~

Fara berkata...

k.has..aahh..ujan ptg..bertambah2 sejuk ler..
kima..ada gak eh..lembut je kan..ahha

wannorashikin berkata...

Farah,

Farisha dan Filzah mesti best dan seronok dapat g sana kan.

Fara berkata...

mmg dorg teruja sgt..pas tu balik sini trus x sihat..

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)