Halaman

Pengikut

18 Ogos 2011

Melepas lagi...

pagi tadi terlepas sahur buat kali ke tiga sepanjang dh 18 ramadhan nie.x sedar langsung..hanya sedar jam tepat pukul 6 pagi..adussss...padahal malam tu dh set alarm kat hanset nie..ker mmg ada bunyi tp aku offkan dan aku tido balik..ker mmg x bunyi tp aku dh set dah..nathhh..mcm ilang ingatan plak..klu bunyi pon x kan MIH x sedar jgak..

Baru je berangan nak sahur burger..smlm dok umah mak..mak mask burger utk berbuka dan bagi lauk untuk sahur sbb smlm aku, MIH n anak2 g Hotel Sunway, berbuka pose kat sana.

Alamatnya simpan je la burger tu dalam peti ais. Dan yg pasti perut aku sedang berkeriuk2 skrg nie..

Satu lagi cik p pon x dtg2 lagi nie..ok la alhamdulilah..sekurang2nya penuh ler pose aku thn nie. Tapi sejak 2 tahun lahirkan Filzah, hanya bulan Jun ari tu je cik P dtg pada 17 Jun. Bulan Julai n Now x dtg lg..x kan lekat kot..Haissss...nahiii..tp perut mmg ada skit muncit...hikhik..x wat test pon..sbb naluri aku lebih kpd lom rezeki nak preggy lagi...klu blh aku cadang nak preggy dlm bln 10/11 coz aku nak deliver bulan Julai or Ogos..senang nak celebrate. cam skrg nie bulan Julai, aku n Filzah dan 28 Ogos n 3 Sept, Farisha n MIH. Sgt best cmnie..Itu la yg dinamakan merancang..hiiiiii


  

3 ulasan:

wannorashikin berkata...

Terlepas sahur ke. Takpe Insyallah Farah boleh berpuasa jugakkan. Kalau pregnant apa salahnya. Filzah dah besar kan.

Fara berkata...

mmg nk preggy nie..msuk dlm wishlist tp nnt la..wan pon jom la..

wannorashikin berkata...

Buat masa nie belum lagi sebab sakit slip disc. Tunggu bila ok sikit.Tapi tak tahulah bila.

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)