Halaman

Pengikut

25 April 2008

Gambar Kawin Aku

Nie la gambar nikah aku.Nama suami Md.Fazly b. Naiman. Kami bernikah pada 2 Dis 2006. Baju biru tu abah aku..Saat-saat mendebarkan tu..Alhamdullilah dgn sekali akad dan lafaz aku telah menjadi isteri yang sah kepada orang yang aku cintai..Sebenarnya kami dah lama berkawan since aku masuk kerja tahun 2001. Time tu just kawan jer..lastly dari kawan terus kawin..heheh..Tu la jodoh namanyer.
Cheewah..kuncup dahi..dah sah la katakan..heheheh
Glitterfy.com - Glitter Graphics


Malamnyer posing sakan ler..

Nie lagi sampai korang muakk...

Soknyer 3 Dis 2006 majlis bersanding..Selang 3 minggu 25 Dis 2006 belah hubby lak..Pose darling..tapi perasan tak gambar baju ungu tu aku dah macam sembab skit.Aku pun tak perasan tapi member aku yang tegur bila dorang tengok album gambar kawin aku..Sembab bukan sebarang sembab coz sembab dah ada isi..heheheh..klu kira dari tarikh last peyot aku lebih kurang dah 4 minggu..tapi masa nie aku sendiri pun x tau lagi..


Aku berharap jodoh di antara kami berkekalan hingga ke akhir hayat dan dikurniakan zuriat yang sempurna, berguna bukan saja untuk keluarga malah agama dan bangsa..Amin..



zwani.com myspace graphic comments
Myspace Smiley Moods Graphics

3 ulasan:

mamacomel berkata...

macam perkahwinan diRaja la plak...grand gitu!!

Fara berkata...

x der la sgt..tp kan mmg raja sehari..hehhe..ma kacih coz sudi tgk blog saya mama..ajr la skit nak touch up..huhuhu..

ibumuiz berkata...

cantiklah gambar masa kawin tuuu..blog u pn boleh tahan gak..ajarlah mcm mn nk touch up ni..sy budak baru belajar..

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)