Halaman

Pengikut

24 Mei 2008

Cute la dia..

Farisha dh makin lasak skarang.Tp x banyak ragam..paling dia suka kalau ada orang yang agah dia..pasti dia akan ketawa berdekah2..pengasuh dia kat taska gelarkan dia budak peramah coz org tegur pasti senyum atau ketawa...elok la dari asik menangis jer..



Usia Farisha hampir 5 bulan baru wat majlis cukur jambul dan akiqah.. Tapi jambulnyer x dk..heheheh..x per la janji mama tetap sayang bangaat..Yang pegang Farisha kat bawah nie tok mak dia merangkap ibu mertuaku..



Tengah mandi pun atok amik gambar Farisha..Malu laa... Look lengan dia..geraamm



Tengah breast feeding..abah aku yg amik gambar nie.. Sabor jer la...



Gambar nie usia Farisha dh sebulan..dah terasa berat apabila dukung..dia dh bersiap nk g hospital utk suntikan sebulan..terus khatankan dia sekali..kat dahi dia tu kertas yang dah dibasahkan coz mak aku ckp kalu bayi sendu letak kertas basah insyallah sendu akan hilang..ermm..sendu nk besar la anak mama nie yer...timbang ari tu beratnyer dh naik dari 2.5kg ke 4kg..woWw..


zwani.com myspace graphic comments
Myspace Smiley Moods Graphics

2 ulasan:

asniza (ummi) berkata...

Wah farzly, ada pun blog.
Gambar breastfeeding tu yg mahal tu. Suuukaa

Fara berkata...

hehhe..sudi gk ummi tgk blog saya yer..terharu nyer..huhuhu..time tu abah amik gmbr..tgh fokus tu ummi..heheheh

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)