Halaman

Pengikut

28 Januari 2009

Wanita berselubung hitam...

Saperkah dier??....suspend nie...



laaa....sikenit rupanyer...heheheh..aku pun x tau bila pic nie diambil..maybe hubby aku yg tangkap kot..(klu bukan saper lagi...)



Dgn rasa tak malunya aku tayangkan gambar anak aku mandi tanpa seurat benang..heheh



Mandi dalam kolam kat bahagian luar dapur..kolam nie aku beli sekali ngan pelampung kuning tu..dh pernah bawak balik kampung kat Johor dah..cuti panjang raya cina ari tu tetiba lak rajin nak bukak kolam nie..bukannya apa saiz kolam nie besar dan bahagian luar dapur aku tu kecik..so x jadi bulat ler kolam tu..asal leh mandi udah ler..heheh

Ntah apa la anak mama buat tu yer..tengah leka la tu..

Sekali aku snap gambar dia..kan dapat...

3 ulasan:

DeLLa berkata...

alaaaa..tomelnyerrr

@LiYaNNuaR berkata...

comelnya dia... hehehe...

nak copy... awk hanya perlu highlight kemudian tekan Crtl C utk copy... then mahu paste tekan aje Clrt V... harap2 ianya mbantu... terima kasih sudi ke blog sya..

Fara berkata...

tomel ek..toceh..toceh..hehehe
liya saya akan try..actually saya rajin gk cuba apa yg awak ajar tu dan saya praktikkan kat blog saya..see nmpk x bbrp hasil yg awak ajar..??tq

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)