Halaman

Pengikut

16 Mac 2009

Play Time..

Memang boring giler duk umah 3 hari cuti..nk holiday jejauh maklum ler dh tgh bulan..sudahnyer g shopping mall jer..tp bkn utk bershopping tp saya nk buang duit utk hiburkan anak..kami g JUSCO, IOI Mall coz kat situ ada byakkk mainan..
Pas tukar syiling kat kaunter terus naikkan farisha kat mendalah nie..apa lagi suka la..Abis je muzik, turun kan dia..bantai nangis lak..apa maknanyer tu??Maybe dia ingat, main sekali terus balik kot...



Letakkan dia kat atas kuda nie lak..Suke bebenar farisha masa ayahnya naikkan dia kat atas kuda muzik tu..



Gambar dibawah nie ayahnya sedang cuba pujuk supaya farisha senyum..anakku ini memang payah tul nak senyum depan kamera..kekadang elok je dia senyum dan bergelak ketawa bila snap je terus muka dia dh mood lain..give up gak aku...huhuhh



eellehh..mama dia pun nk nyibukk..bukan anak yang senyum tapi mama...hehehe



Itu la serba sedikit catatan hujung minggu aku sekeluarga..rasa puas dapat hiburkan anak..lagi puas klu dapat bershopping skali..hahaha..

3 ulasan:

mamadanish78 berkata...

salam...nice blog awak..:)
sila lawat blog mamadanish pulak..
www.mamadanish.blogspot.com

Jess berkata...

Syoknya Farisha, dapat main puas puas

Fara berkata...

mamadanish78-tq coz visit my blog..nnt saya linkkan blog awak
jess-mmg seronok btull anak dara ku itu mghabiskan duit mama dia..hehehe

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)