Halaman

Pengikut

15 Jun 2009

Cloth Diapers- CD

I'm back..heheh..lama btul x update blog..bukannya aper, x dk citer baru..lagi pun cm x dk mood nk update..

zwani.com myspace graphic comments
Cheer Up Graphic Comments


Tapi aku nk bukak citer pasal CD..Baru-baru nie aku tambah lagi tiga CD untuk my farisha..Brand My Baby..so dh ada 5 CD skrg nie..aku pakaikan farisha waktu malam dan time aku cuti je coz siang bekalkan pampers utk farisha ke taska..Aku ingat nk tambah lagi koleksi CD nie..mmg dh terasa jimatnya sbb pampers yg aku beli tu lama gk la nk abis berbanding sblm nie..so aku upkan pic yg aku sempat amik..




Tu Farisha tgk nyenyak tido masa aku nk tukarkan CD dia dgn pampers sblm g taska..



Sorry ek farisha, mama amik gambar masa tgh tido..


5 ulasan:

nuyue berkata...

tahniah yer kak
akhirnya akak pun guna CD gak yer...
nuyue pun cam teringin gak nak gunakan CD untuk darwish

Fara berkata...

jom la nuyue start guna cd..bila lagi nk mula..skit2 lama2 byk..heheheh

nuyue berkata...

mmg nuyue teringin nak beli pun..tgklaaaa...bulan depan laaa baru nk start..akak beli brand apa?kat mana?order ehh?

Fara berkata...

tu akak beli brand Mybaby..order online..masa tu harga rm 39 tp 1 insert..try la beli nuyue..skit2 dulu pun x per..

akma berkata...

Salam kenal fara. Kt mana beli cd brand mybaby ni ye?? Market price RM35 utk 1 insert, RM43 utk 2 inserts. Reseller saya pun jual harga yg sama. Sila2 lah jenguk kedai saya babycool09.blogspot.com (boleh main kutu) :)

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)