Halaman

Pengikut

30 April 2010

Macho 70's Abah...

Salam..fuhhh..berhabuk dh blog aku nie...lama bangat x update...bz ler katakan..kuikuikui...

Actually pada 11 April yg lalu merupakan birthday ayahanda aku..lambat lak nk update kat blog..tp x per la..dh alang2 aku nk update nie aku upkan la citer nie skali...

Tahun nie genap usia abah aku yg ke 70 tahun...haaa...cm x caya..nengokkan dressingnya yg sentiasa bergaya tu x mcm umur 70 thn..

Aku berdoa supaya abah aku sentiasa sihat dan dipanjangkan umurnya..sesungguhnya aku sayang baaangat ngan abah aku nie..Ingat lagi thn lepas masa abah jatuh tangga umah..berlaku depan mata aku lak kejadian tu..bbrapa jam pas balik dari Indonesia...Time tu aku risau sgt..takut apa2 jd pada abah..maklum la usia dia dh lanjut..plak tu jatuh tangga..huhuuh..sian abah...Alhamdulilah..skrg kaki dia dah ok dah..'chill up abah' hehehhe

Ari tu kami sekeluarga 'celebrate' kat Restoran Ayam Penyet di Bandar Puteri, Puchong..saja 'chill' kat situ sementelah lunch sekali..lagipun menunyer ada selera Minang..so balun ler....

Sementara menungu makanan tiba saje amik pic nie..nk bezakan baby 9 mth yang saiznyer lebih kurang toddler 1 yr 3 mth...sambil di saksikan oleh kak aku..hehehhe



Aku snap pic emak aku nie time dia tgh berborak ngan kak aku...



Nie antara pengunjung yg hadir...hehehe..famili akak aku..tgh nk menghabiskan saki baki santapannya...yum..yum...



Kek yang x seberapa nie..actully x yah kek pun x per..tp disbbkan budak2 kan suka kek jd aku beli ler...(mak budak pon sukeeeee kek kot).



Acara meniup kek oleh orang lain...




zwani.com myspace graphic comments
Myspace Happy Birthday Comments & Graphics

Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)