Halaman

Pengikut

27 Julai 2010

Celebrate Bufday

Alhamdulilah..Tuhan masih panjangkan umurku yang ke 31 thn pd 25 Julai yang lalu..Happy sgt2 sbb pd thun nie disambut dgn kenduri kesyukuran di rumah parent aku..Bufday anak buah aku (anak kakak), Mohd. Akhil Fikri juga jatuh pada tarikh yg sama..so pakej la skali..

Majlis bermula jam 2.30 ptg..group bacaan Yassin..slepas tu acara mkn2 dan potong kek bufday Fikri..so lebih kurang cm kudapan petang je..x dak belon2 bagai..heheh..simple tp meriah..so nice..mmg sgaja buat begitu sbb petang tu mmg dh penuh rumah mak aku ngan tetamu yg dijemput..



Aku mmg x dk beli kek sbb dh tau akak aku beli kek utk anak dia..wat pa nk bnyk2 kek..so aku tempah la choc printed pic kat member aku..sedap coz ada lapisan biskut oreo kat dlmnyer..sbgai gift pada tetamu yg hadir nnt..




Tiba la masanyer acara memotong kek bola..budak nie mmg antu bola..so parent dia tempah lah kek bola siap ngan padang rumput skali..amekkk ko...




Yang pasti anak daraku mmg sukee sgt ngan kek nie..not too much sweet but ok la..



Firdaus mkn kek kat mulut..bukan kat idung yer sayg...nie kes terkena krim kek..heheheh



Mak kesaygan aku...mak jugak ada bg present utk aku..tq so much mak...




Suami kesaygan aku..heheh..bufday kad yg 'ayah' bg mlm td mnyentuh perasaan aku..spontan airmata aku mgalir bila membaca ayat pd kad itu..simple but nice..siap ada lakaran tapak tangan Farisha..so sweet..

last year x smpat nk celebrate cm nie coz br 2 minggu bersalin..mean dlm pantang..tp best 'ayah' gift present hp to me..n aku adiahkan ayah baby..heheheh



Seronok tul sesekali ramai2 cm nie..next bufday sapa lak...hahahah

Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)