Halaman

Pengikut

10 Ogos 2010

-CONTEST : I ♥ PINK-

Pink..pink..ermm...dulu not like kaler nih..x tau naper..tp sejak dua menjak dah jadi mak budak nih..dh rasa sukee lak ngan kaler pink nih..maybe kebanyakkan baju anak2 dara ku bykkkannya kaler PINK..dan aku sukee anak2 aku pakai apa2 yang ada kaitan ngan kaler PINK..so untuk menyatakan aku like kaler pink nie aku akan menjebakkan diri aku nie ngan..

-CONTEST : I ♥ PINK-



Gambar PiNk adalah ini...



Pic nie adalah perjumpaan pertama ahli2 bg portal keibu bapaan.. kiranya gathering la..Actually portal nie untuk ibu-ibu berkongsi ilmu tentang kehamilan, keibubapaan, hobi, resipi dan lain-lain topik berkaitan wanita.

Diam tak diam dah hampir 3 thn aku mengenali Ratuhati..Tapi ini tahun pertama aku bertentang mata ngan mama2 merangkap member2 alam maya nie..yer la sblm nie tgk gambor atau baca info yang ditaip oleh dorg jer..

So, kat atas tu antara kenalan atau ahli web yang sempat menghadirkan diri di Zoo Negara pada 21 Dis 2008 yang lepas.. kira itu 1st batch la..now dh ramai ahli2 baru dan aku plak dh jarang2 dh nk masuk portal tu dah..huhuh...kira dh hampir 2 thn la ekk pic nie...

4 ulasan:

Pinky Pixie berkata...

salam, sis yang mane ea.. ade dlm gambar x?

Fara berkata...

salam..me ada dlm gambar tu..hihi..kata x yah g tau yg mana satu empunye diri..kihkih...nih cm contest mai teka la plak..;>

Pinky Pixie berkata...

sy letak ayat ni pada cth untk penyertaan :

"Gambar berseorangan lebih baik. Jika tiada, bolehlah masukkan gambar ramai2. Tapi perlulah bagitahu anda yang mana. ok?"

huhu, ok. thnx join contest sy =)

Fara berkata...

ok..me silap baca kot..huhuuu..baju kaler oren yg dukung budak baju kaler kuning suar itam tu..it's me..:)

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)