Halaman

Pengikut

30 November 2010

Anniversary Perkahwinan

zwani.com myspace graphic comments
Graphics for Marriage Comments


Alhamdulilah...2 Disember 2010 yang akan datang dalam beberapa hari lagi merupakan tarikh ulangtahun perkahwinan aku yang ke 4..sekejap jek masa berlalu..tahun depan, anak aku yang sulong akan ke pre school..4 tahun..Pada tarikh 2 Disember 2006, tanggungjawab my parent telah bertukar tangan kepada my hubby..

Pada mulanya mmg aku x yakin (maybe u'olls juga ada perasaan mcm tu)..boleh ker aku jadi isteri dan ada famili sendiri??..mcm x boleh jer sbb aku nie jenis pompuan yg x berapa nk rajin...hehe terus terang g tau nie... nk kata reti masak..hampehh..nasi goreng jer ler yg aku rasa masakan paling mencabar pernah aku buat zaman anak dara dulu..terukkan..??..mengemas umah amat jarang2 sbb mak aku jer yg rajin wat menda nih..apa ntah lagi wat menda2 kreatif..x tahu..huhuh..

Saat yang paling bahagia dalam hidup 2/12/2006


Belajar menjahit tu pon x tahu napa..nak kata minat...x jugak..tapi x sia2 la mak aku suh aku amik kursus menjahit tu sekurang2nya aku boleh la menjahit baju anak2 dara ku itu..

Tapi...itu 4 tahun dahulu..kini sedikit demi sedikit aku cuba belajar untuk jadi isteri yang di senangi suami dan mama yang baik serta menjadi tauladan kepada anak2..insya'allah.

Nyawa kami- Farisha & Filzah
Cuma apa yang aku harapkan, biarlah usia perkahwinan aku kekal untuk selama-lamanya..Aku amat menyayangi orang2 yang ada di sekeliling kehidupan aku terutamanya my famili..Sebagai mana parent aku memberikan sepenuh kasih sayang dan menatang aku bagai minyak yang penuh, insyaƔllah sebegitu juga lah yang aku akan lakukan kepada masa depan aku iaitu anak-anak aku..Mereka ini tanggungjawab yang di amanahkan oleh Allah kepada kami untuk membesarkannya menjadi orang yang berguna dan bukan untuk dipergunakan...amin



zwani.com myspace graphic comments
Myspace Showin Love Comments & Graphics

2 ulasan:

wannorashikin berkata...

Fara,

Semoga kekal ke akhir hayat ye

Fara berkata...

tq n insyallah wan..amin

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)