Halaman

Pengikut

29 November 2010

AWARD BOOMBASTIC BLOG

Jalan2 cari makan..wahhh..pagi td sempat seround aku BW ke blog teman2..n salah satunya blog atiqah dan aku pon ternampak ler contest ini..anjuran pak USTAZ.....cam dh tua sgt jer bila di gelarkan pak..


Ini ler dia Pak Ustaz yg menjadi kegilaan ramai...kuikui


ehh..bukan pic yg atas nih tapi hat yg bawah nih ler...nampak ker pic kecik kat banner beliau nih.. agak rupawan jugak ler...




Syarat penyertaan adalah seperti berikut:


~Mestilah berumur 18 tahun ke atas dan sihat tubuh badan, mempunyai laptop sendiri.. tidak
boleh menggunakan komputer...



bukan ler..itu syarat cobaan..yg ini betul2..

~♥Jadi follower blog USTAZ..klu x nak pon x per..tiada paksaan dalam Islam..tp klu nak
menang follow ler..
~♥Copy banner kat atas ni n linkkan dengan (http://www.mencariisteri.blogspot.com)....bt satu N3 yang MELETOP..(letak kat side BAR JGK)
~♥Kemudian klu dh bt 2 perkra d atas ni...g komen ke N3 beliau..tngl kn link ..supaya sng kerja
USTAZ dan tag 3 kwan...untk N3 BOOMBASTIC ni!!!....tu jer!!!


katanya tag 3 kawan..

Pinkygirl


mamarifqy



teppei




dan sesapa yg baca dan nk menjebakkan diri dalam ini contest...mari..mari..jgn segan2..jgn malu2..jom join!!!

PESANAN PENAJA .... (kat bawah nih antara judge yg pelbagai kerjaya)

Pemenang yang bertuah akan di pilih oleh juri PROFESSIONAL (level master) !! mari-mari ada hadiah yang sangat cute pada yang bertuah ... hadiah ape ... tunggu !! USTAZ akan bagi tau dalam jangka masa sebulan nih .. jeng jeng jeng !!! good luck semua !!!


TARIKH PENYERTAAN !!!!
13 OKTOBER 2010 ~ 31 DISEMBER 2010


p/s:pic cartoons kat atas sekadar gurauan yer kengkawan..hehehhe..jgn amik ati..♥


Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)