Halaman

Pengikut

16 Disember 2010

Bersanding buat kali ke dua

Salam....wah..lamanya aku x update story mory sendiri..balik2 GA or contest jek..haa..di sbbkan bulan nie masih lagi bermood anniversary makanya aku naik pelamin sekali lagi buat kali ke dua..dengan kata lain bersanding ler..best woo..teringat memori terindah 4 tahun yang lalu..tapi ada kelainan..of coz la kan..tapi apa dia...???




*



*



*



*



*



*



*



*



*



*



bersanding dengan anak-anak..x privacy la..tapi adik x nak berenggang ngan mama nie haa...jadi xkan nak snap tanpa kakak..so, berempat ler bersanding....kak ipar aku siap sound lagi..nak bersanding lagi skali ker...hehehhehe


Apa salahnyer kan..???..saje suka suki..

Ini ler pengantin sebenarnya..satu2nya adik suami aku..pengantin lelaki tu ler..pgantin pompuan org Kelantan..Actually dorg nih dah nikah bulan Nov ari tu..kat kelantan..so bertandang belah lelakinya baru last week (12 Dis)..itu pon pengantin pompuan dah preggy hampir 2 bulan..bertambah lagi ler cucu MIL..cucu tahun 2011..heheh..
Bukan setakat kita org jer gediks nak bersanding lagi..hiiii..pak ngan mak mertua pon x kurang juga..kihkih...atas permintaan anak2..lagi pon nak snap pic letak dalam album gambar pengantin..

kat bawah nie antara sepupu farisha..kebanyakkannya lelaki..sebab famili belah suami aku nie mmg ramai anak lelaki berbanding perempuan..anak2 aku nie mmg jarang jumpa sepupu dorg..ini ler masa nak berkenal2..

elok ler kakak dah pandai berkawan..x dak la asik nak berkepit ngan mama dan takut2 ngan org ramai..


note: sib baik lawatan ke MIRI tunda..see u next year miri..hiiii


Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)