Halaman

Pengikut

10 Disember 2010

contest - bilangan paling RAMAI dlm satu gambar


Ok..tgh BW kat blog nora nampak plak contest nih..cam best jer..jd apa kata kita sama2 join..nak x..???klik sini yer..


Ini la pic yg aku nak tempek..bilangan peserta mengikut list kehadiran 200 orang..pic nya kecik sgt sbb cameraman nie sedaya upaya nk masukkan seramai2 org nie dlm kamera so nampak topi je la..huhuhu

Actually kejadian nie masa lawatan ke Hutan Simpan Air Hitam, Puchong yg di anjurkan oleh Unit Alam Sekitar bagi memberi pendedahan kepada org awam yg excited ngan tumbuhan hijau nie..lgpon hutan simpan nie bkn leh g sesuka hati..jd ini ler masanya peluang dorg masuk ke sini..


Ini sebelum bertolak ke sana ..dalam bas..aku yg depan sekali tu (Urusetia)..n yg kat belakang tu antara peserta..budak sekolah menengah..


Gambar sebahagian peserta bersama Ahli Majlis (yg wat tangan 'peace'tu)

Aktivit pada hari tu jugak adalah menanam pokok bersama student UPM..Go..Go Green...

Aku pon x lepaskan peluang..pic nie baru pas menanam..jadi pose ler plak....bersama student UPM n isteri Ahli Majlis

So..gambo yg lain2 nie wat nyibok jer..hehheh..utk membuktikan pic yg reramai tu aku ada..sbb kecik nar.....hiiiii

nak tag..

izwa
teppei
dyahaha
enna banana
dan yang lain2..

tarikh tutup 1 Jan 2011

4 ulasan:

Mrs.Eady berkata...

tag lagi!i likeee....;)

Fara berkata...

kihkih...mmg ku nak tag mu jer..heheh

fat+ha+ka berkata...

tq taw join my contest... ;) akn diadili

Fara berkata...

fat..no hal..tg yer singgah

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)