Halaman

Pengikut

03 Januari 2011

FARA FIRST GIVEAWAY!!!!!


Cik blog telah menlancarkan GA nya yang pertama sebab follower beliau dh seratus lebih,so terasa la nak buat penghargaan sikit katanya...dan aku plak nak join GA beliau sbb nama aku pon lebih kurang sama jer ngan nama cik blog..So..i pollow u yer...


Antara syaratnya:
Pic yang ingin dipertaruhkan haruslah mempunyai simbol "peace"...contoh sila lihat banner ea ;))
pic yang dipilih akan dinilai berdasarkan korang punya kreatif... edit segala bagai dibenarkan.

So ku pilih pic ini..setelah di edit dan nyahkan yang x berkenaan..cuma aku biarkan jer botol 'coke' kat belakang aku tu..cam terapungkan..hiiiiii



ku nak tag

izwa
teppei
Hasrisa
dyahaha
pinkygirl
enna banana
dan sesapa saja yg baca blog aku nih..

tarikh tutup pada 13/02/2011..

3 ulasan:

noorfarahim bt azemi berkata...

hye kak fara!!! nama kita sama...hehehe..thanks for join !!! tunggu result taw

Fara berkata...

wokeh adik manisss....

Mrs.Eady berkata...

dtg amik tag lagiii...:D

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)