Halaman

Pengikut

18 Januari 2011

saya fobia dengan dot.dot.dot

click banner join
dateline:5.2.2011


ku tag:

izwa
dyahaha
farah shamsudin
yanti isa
nurul hezrina
azni

aku paling phobia
v
v
v

kenal x apa binatang durjana nih..sumpah kala aku nak upload pic nie pon aku rasa fobia n geli geleman...ntah la..mmg aku fobia sgt222222xxxx....!!!!! takot pon ada gak nih...eeee


kenapa la ada binatang nie kat muka bumi nie..klu kat dapur umah, aku nampak cicak..wlaupon just anak cicak..aku akan lari ke depan..dan aku akan pastikan cicak2 nie pupus kat muka bumi nie..x kan aku biarkan begitu sahaja..so..yg jd mangsanya My Incik Hubby (MIH)..hikhik..dia akan jadi wira aku..utk tangkap cicak nie dan bunuh bagi mati..terpulang la cara mana MIH nak buat..walau sembur ngan Ridsect sekalipon..selagi cicak yg aku nampak nie x mati ..mmg aku x kan ke dapur..
*tapi sembur ngan Ridsect lambat tol dia nak mati..badan cicak nie akan jadi kaler itam...lelama dia akan kecut..


Nie la pic pembunuh cicak bersiri tuh...hikhik


Pernah MIH aku terlepas sbb, kan ker payah nak tangkap cicak..dan cicak tu ntah lari ke mana ntah..mula la muncung aku panjang...sbb aku fobia dan terbayang jika aku akan nampak cicak tu lagi..

Pernah juga masa aku sekolah dulu..tgh syok2 mandi..seekor anak cicak jatuh kat atas kepala aku..menjerit ler..apa lagi..cecepat aku amik towel n terus blah dari bilik mandi tu..bangang punye cicak..dah x dak tempat lain nak landing!!!...Tidakkkkk!!!!

Ada jugak ketikanya bila bersama anak2..tido dlm bilik..mata aku zoommm...terpandang cicak kat tepi dinding..kelam kabut aku melompat dari katil..rasa mcm kena renjatan letrik skejap..anak aku pandang jer..mesti dia ingat mama dia nie gilo..hahahha...

Camner nak buat ehh..??..aku rasa fobia aku nie tahap yg melampau bila nampak cicak..lelama aku boleh kena serangan heart attack klu asik terperanjat jer bila nampak cicak...buduh pyee cicak..sibookkk ar ko ada kat umah aku nih...eeeeee




tu ler dia luahan hati aku pada cicak yang mangkuk...!!!

3 ulasan:

Mrs.Eady berkata...

dtg hamik tag...& ko pun amik tag ye..:D

sri juju berkata...

woo , mummy yg tkot cicak :DD


hahah , thanks for joining kak ! and all the best :)

Fara berkata...

izwa..amik ler..
sri juju..takot giler tahap gaban nie...^-^

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)