Halaman

Pengikut

24 Februari 2011

Contest Bergaya Dengan Dress

Contest ni Dianjurkan oleh Beautiful Bundle Dress
klik banner

Actually cik siti nie kagum coz ramai customer sangat pandai bergaya dan berfashion belaka maka beliau for the first time menganjurkan contest terbuka pada sesiapa sahaja yang nak share gaya korang. Ini open tau kalau ada gambar dinner lama-lama ke , gambar wedding pakai dress ke or just gambar santai-santai pun boleh join :)..nak2 lagi dress Beautiful Bundle Dress laku macam Pisang Goreng Panas selain harga yg ditawarkan sangat berpatutan! Semua pun boleh cantik..


Antara syaratnya~
Anda hanya perlu upload gambar (satu/lebih) bergaya memakai dress dan letak kan tema untuk gambar contoh vintage,retro,wedding, stylo,santai ,dinner ,princess , kiut, suka-suki dll .

Aku pun tak nak ketinggalan okey!

ini tema~Princess..hikhik..perasaan..kihkih...princesskan slalu pakai gaun..

ini tema~ermm..apa yek..wedding korea kot..
  
ini tema~vintage
 
Ini tema~Dinner..sempoikan..

Ini tema~santai bersama belon


Ini tema~suka suki bersama anak..


Ok ke x nih cik siti..hikhik..over plak cam dalam album gambo..nak tempek byk2 gambo...argghhhh..lantak la kan..dah kata leh letak lebih dari satu gambo...

Tarikh tutup 28 Feb 2011


Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)