Halaman

Pengikut

02 Februari 2011

Cuti lagi...

Salam..wah bestnyer..cuti 4 hari..actually sebulan lepas dah rancang CNY nie nak balik Johor..kampung hubby..dan bulan lepas tu jugak la atok hubby (nenek) meninggal..so dh hampir sebulan arwah di semadikan..jadi balik nnt nie makcik2 kat Johor tu nak wat Tahlil n kenduri doa selamat..jadi ramai ler saudara mara hubby berkumpul kat umah pusaka tu..mana tidaknya adik beradik MIL aku jer dah ramai..campur anak beranak dorg lagi..
Selalu klu balik Batu Pahat, kitaorg akan gerak mlm..dlm kul 9 cam tu ler..sampai sana kul 2@3 pg..pastu akan ada bibik tolong bukakan pintu sbb atok dah tido..yelah pagi2 buta..tp skrg umah tu dah kosong..jadi klu sampai sana sapa nak bukakan pintu..mak andak yg pegang kunci..x kan nak ganggu dia plakkan..jwbnya kena bertolak siang skit ler..ku lebih suka bertolak mlm sbb sejuk skit..klu siang tu panas la..
Apapon seronok balik kampung sbb aku baru ada kampung 4 tahun yg lalu bila dah kahwin..selama 27 tahun aku idup membujang sblm nie x dak kampung halaman sbb mak n abah aku org Selangor..klu ada pon Kampung Pasir kat Puchong...heheheh..
jadi Selamat Cuti2 yer pada semua rakan2 blogger..hati2 memandu n
'Happy Chinese New Year'

Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)