Halaman

Pengikut

23 Mac 2011

Pondok2

Salam..baru2 nih aku ada beli pondok..eh..khemah..eh ermm..playtent la..kat huda..wpon umah sekangkang kera tp berminat jugk nak beli playtent nih utk anak aku..mmg ku pikir, klu beli nak letak kat mana..segala ceruk sudut dah letak barang..cam dh x dak tempat dah nak letak..tp hati mengediks gak nak beli..plak tu cam murah jer..so nekad beli jer la..



Anak2 aku apa lagi..meloncat2 kegumbiraan..nak2 lagi si kakak..sampaikan tido pon nak kat dlm menda tuh..kkdg sesaje jer aku wat2 cari dia dan tanya adik..'mana kakak??..' pas tu dia akan jawab 'kakak sini la mama' 'ehh..mama ingat kakak x der, rupanyer dlm nih..' *ayat bergurau ngan anak...heheheheh


Sempat jugak suh anak2 aku nih berpossing..yg pasti klu dorg nak nyepah pon bior la kat dlm playtent nih..x dak menyepah merata2..so kurang skit keja aku nak mengemas..ahhahaha


Aku akan bahagia klu anak2 aku happy...!!!!

5 ulasan:

risa berkata...

beli kat mana ni yang...adohaii comel sungguh..hehehe

♥ Mrs.Eady ♥ berkata...

mcm best jek nie...:)

Fara berkata...

kak has..beli kat huda..member blog jugak..
izwa..mmg best pon..tp zaman kita dulu x dak cam gini..heheheh

risa berkata...

yang...bagi link dia kat akak..nak bagi present neh..hehehe nanti bagi link tu kat blog akak ye

Fara berkata...

kak has nk bg present??..me pon nak present gak laa...ok nnt ku bg..

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)