Halaman

Pengikut

22 Mei 2011

"Free Header By Kei Seichi"


Salam..Header Free..??..toll kah ini..betol2 atau kebetulan..klu dh begitu bagai dikata, x kan aku nak lepaskan peluang nih..lebih2 lagi menda yang kei seichi buat nie memberi manfaat kepada blogger sekalian alam..

okeh..tanpa berlengah lagi aku akan ikut syarat yg kei seichi nyatakan;

1. Saiz header aku x tau ler kei.. kamu berpengalaman jadi aku serahkan pada kamu yer..asalkan nice okeh laaa..
2. Agak2 transparent ok kot.. try n error dula la yer..
3. Cam dlm blog aku tu "Farzly ~Dedikasi Untuk Keluargaku"
(memula dulu dedikasi ler tp skrg blog aku nie dh mcm rojak..kihkih)..eh..eh..ayat yg nie jgn lak kamu masukkan..  
4. Ikut kesesuaian kamu la..klu blh nak kaler red or gold..ok x??
5. Meh aku nak tempek pic yang ini..

 
ku nk pic nie ikut turutan yer..n ner pic yg ada tarikh tu..kasi buang itu tarikh..leh tak kei seichi??..byk songeh lak aku nie kan..hehhehe..dh la free lg banyak bunyi plak..
ku sengaja kasi besau ini gamba sbb kamu kata klu blh bior resolution besar lg bagus..

6. Sila la email ke farisharaf@ymail.com bila dh siap yer..

Akhir kata di ucapkan ribuan terima kasih..heheheh


zwani.com myspace graphic comments



Tarikh tutup: 3 Jun 2011

2 ulasan:

Kei Seichi berkata...

Thanks join...
saya dah contact kat emel...
check it out k..

Edy Zaidi berkata...

sebut pasal header ni..dah lama tak tukar header blog...teringin nak tukar...

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)