Halaman

Pengikut

15 Jun 2011

Balik Johor lagi

Salam..1st day kija..2 hari aku coti..rasa x puas ler..cam nak cuti lagi dan lagi..last week g balik Batu Pahat coz sepupu My Incik Hubby (MIH) kawin..Batu Pahat tu belah pengantin pompuan dan pengantin lelaki di Johor Bahru. pengantin lelaki nie ler sepupu MIH. Actually, ini 1st time aku g Johor Bahru..so rasa teruja gak ler wpon sbenarnya tmpat tu biasa2 jew..

Nie on the way nak balik ke Batu Pahat..Ntah kenapa lately bila snap pic kakak, sure dia akan wat macam2 mimik muka..aku suh ready tp dia akan wat cam muka kelakar..susah tol la nak snap pic dia yg btul2 okay..geram plak rasanyer..

Dh mcm iklan gula2 la plak..Ini budak slalu kaco adik..

bila snap sure dia akan letak jari kat bawah telinga..ntah apa2 possing ntah..
 
Ini budak baik..tp slalu ikut kakak possing..jari tu pon nak letak bawah telinga jgk tp telajak ke dahi..hiiii

Sampai kat sana g berkumpul kat umah mak andak MIH dulu..pas solat zohor baru gerak ke umah pengantin pompuan..sampai je sana tgk pengantin tgh makan berhadap..Wow!!!..cantik bangat meja makan berhadapnya..x mcm yang aku slalu tgk..cam kat hotel plak.. padahal umah kampung jew..yang dok makan kat satu table tuh pon x ramai..just parent pengantin lelaki n adik beradik belah lelaki..penuh ngan daun2 hijau wpon plastik..hehhehe..

Orang kampung skrg dh makin advance..i like..!!..

tgk kakak..terlentok sana..btol2 la weiii....
 
cantikkan..tuh baru meja mkn berhadap..pelaminnya kat dlm umah..x tgk pon, coz umahnya sempit..hhuhu..bebudak nie ingat nie umah sdiri ker??
 
sepupu2 yang lain elok possing..yang kakak tuh ntah apa di buatnya..
 
sudahnya mengadu 'mama..mama..kaki kakak sakit..luka..' La..melecet rupanya..'k..nnt letak plaster yer'.. 

Ptgnyer kitaorg trus g Johor Bahru coz sok pgantin belah lelaki plak wat kenduri..
Tema kat sini warna hitam merah..so nice  

kat sini suasana bandar..sgt2 selesa..me kan org bandar..hahaha..kakak lentok lagi...
 
gelihati lihat gelagat anak2..

Sebelom pengantin sampai baik kitaorg possing kat pelamin dulu..

Farzly Families 2011..2012 tambah sorg lagi..insyallah

dah berdencet2 dh coz kaki melecet..
 

Ini ler pengantinnyer..Selamat pengantin Baru Fahmi & Rina


Aku pye la melilau cari kakak kat mana..kat luar khemah x dak..kat bilik pon x dak..rupa2nya kat tingkat atas..tgh main PS2 ngan kak Solehah..kat umah mak usu nie asik main game jer kakak nie..

 
apa la anak dara aku nih..x abih2 letak tangan kat telinga..notty gurl!!
 
kat luar..ayah layan adik..adik peace three..... 
Itu ler dia serba sikit pic aku mggu lepas..mlm ahad tu actually kitaorg g Danga Bay..maklom ler x pernah g..tapi x dak apa pon..slalu tgk iklan kat tv time Jom Heboh tu..kat Danga Bay..rupa2nya cam fun fair je waktu mlm..x yah la up load pic kat sini..

Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)