Halaman

Pengikut

07 Jun 2011

Jalan-Jalan..Ambil Gambar

Actually ini citer last week..tp x sempat nak updated..sbb malas..hahah..so hari nie cam ada ruang n peluang nak updated blog jadi aku meng'up'kan ler story nie..

Last week aku menyertai Lawatan Kerja Jawatankuasa Tetap Alam Sekitar Negeri Selangor ke KLIA & DIGI Telekomunikasi di Shah Alam. Pas di beri taklimat di KLIA, kitaorg di bawa ke KLIA Green Park kat area situ..Biasa ler dah namanya alam sekitar for sure ler nak melihat apa yang dorg buat untuk organisasi dorang for maintain environment..

Peserta lawatan ~yg mengedik kitaorg jew...
 

Bila dah tengahari kita org berhenti lunch di Taman Tasik Cyberjaya..1st time aku makan kat sini..idak ler sodap sgt (wahhh..sgt celupar ini molot..)..Masuk jer kat restoran tu aku tgk ramainyer krew2 tgh wat pengambaran..si cameraman tu tgk shooting org tgh makan..terkebil2 aku nengok dorg makan dgn kontrolnyer..al maklum ler masuk tv kan..hehehhe


So..aku ngan member2 yg lain g ler beratur amik makanan..mmg nak melantak jer time tu sbb dh lapar sgt..Time duduk tu tetiba datang salah sorg krew tu kat meja kitaorg..alamak..!!!

Rupa2nya nk mintak izin shoot kitaorg tgh makan..ermmm....no hal..mak x kesah..so kitaorg pon apa lg kontrol ler supaya x nampak gelojoh cam org tgh kelaparan padahal kitaorg sedia maklum bila dlm tv nnt sure termuncung2 mulut kitaorg kena edit cam mkn laju2 jer..kihkih..

Pastu krew tu g tau nak interview plak..konon2 nak suh puji ler masakan kat restoran nie sodap..member satu table tunjuk aku..arghhh sudahhh!!..aku x mo sbb dh sah2 masakan kat sini cam biasa2 jer..x dak apa yg menarik pon..aku x nak hipokrit..lg pon mak segan!!!..aku suh member aku si Marini tuh..ahhaha..ko byk mulut td kan..kihkih..

Kemain lagi si Marini nie puji pasal masakan kat sini..padahal td dia punyala kondem kata air minuman tuh cam rasa ubat deman budak..kihkih...lantak ko ler..aku makan jer..so nanti kan ler kitaorg kat rancangan nie..jangkaan siaran pas raya..lama lagi..  

So, sempat ler bergambar ngan pengacara JJCM yang mancung tuh si Qushairi a.k.a Qi..

Qi di apit oleh 2 org Fara..member aku tu namanya Fara jugak..

Qi yg sporting..nice...


2 ulasan:

♥Mrs.Eady♥ berkata...

pewwiitttt best nyer :)

Fara berkata...

kebetulan..mkn pon x kenyang..

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)