Halaman

Pengikut

08 Julai 2011

Sangat best

Apa akan jadi tiba2 kereta di hadapan anda bertukar mencadi robot...???!!!
Wahhhh..sangat best..hehehhe..best ker??..ker hidup dalam ketakutan...
ye lah..bayangkan juga tiba-tiba kereta berlanggar, bukan tuan kereta yang marah tapi kereta akan bertukar menjadi robot dan belasah kereta yang sangat kureng ajar langgar keta org..
fuhhh..dh x aman dh dunia klu cam nie..
Jadi tak payah ler kereta ngada2 nak bertukar jadi robot pulak ehh..

Ini bahana g tgk movie Transformers: Dark of the Moon mlm td bersama opismate la nie..sangat2 best..antara banyak2 watak dlm filem tuh aku paling suka pada si kereta kuning tuh..penuh bergaya..ku dh jatuh chinta pada robot kuning yang gentlemen..


Chevrolet



Tayangan jam 9 mlm..pas Maghrib kitaorg dh sampai The Summit, USJ. Aku n MIH bersiap di opis sbb MIH ada game bola tampar ptg tu..nak balik umah takut x sempat..Summit plak dekat je ngan opis so senang la..
Sampai sana dh kul 8 mlm. lapar giler..so g makan KFC..x leh ler nak menikmati sgt sbb 8.30 mlm sumer berkumpul depan panggung. Time nk mkn tu plak adik mengamuk. kebetulan set Chiky Meal ada gift Transfomers Toy..so beli set tu n tambah RM 4 utk beli toy je..jadi sorg satu dpt toys..
Masuk je panggung adik nak Breastfeeding..x sampai bbrp minit dia trus terlelap..mmg time tido dia pon ..kakak dok tengah2..aku dok tepi dinding..mmg aku sengaja request utk dok tepi..senang nak nyusukan adik..
Kakak layan citer tuh..dia akan tersengih2 bila kereta bertukar jd robot..menunjukkan keterujaan dia..Tapi  kakak x tgk sampai abis sbb dia tertido kat pangkuan MIH..jadi aku & MIH tgk movie dlm keadaan penuh ketenangan..
Movie tamat kul 11.30 mlm..sampai umah kul 12.. sgt2 ngantuk..sib baik ler ari nie Jumaat..rehat lama skit..tghari nnt membuta ler..hehhehe

Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)