Halaman

Pengikut

22 Ogos 2011

kuih raya

** 3  license keys kaspersky internet security 1 user 1 year ( 2011 version )**~dapatkan di sini



Tahun ini merupakan tahun rajin aku..sila beri aku hadiah sem..hahhha..mana taknya tanpa di sangka2 aku boleh rajin membuat biskut raya sendiri...sangat luar biasa..kihkih..slalu main tunjuk2 jer..siapa sangka..aku yang mmg x tau buat kuih raya blh jadi rajin dan xcited membuat dengan jayanya walaupon hanya cubaan yang pertama.. 

Apa guna beli oven, mixer dan mesin pembancuh doh klu beli hanya dijadikan perhiasan..tol x??..MIH yg pada mulanya x yakin aku leh wat kuih raya terus diam bila hasilnya menjadi..Ada ker dia ngusik n cakap kat anak dara aku "kakak mama nak buat kuih tart nnt jadi kuih samperit"...elehhh..itu kata2 org yg x yakin ngan aku..Meh sini aku upkan pic klu x caya..

 Ini mesin pembancuh doh..mcm2 leh guna dgn mesin nie..leh wat doh pizza, roti, kuih..tp kek x blh..hiii..stakat nie dh wat kuih donat dan mee kuning..Nnt bila dtg mood rajin nak wat doh pizza plak..
 
 Tgk..jadikan..biskut jem tart nenas yg gebu dan montok...

 Dah siap, masuk dalam bekas ler utk di ngap..

 Ini plak buat biskut yang ke dua, Almond London you...

 Biskut yang dah di salut dgn badam

 Separuh dh salut, tgal separuh je blom..
Nampak x??Jadikan..Sorry x menerima tempahan yer..hahahhaa

3 ulasan:

wannorashikin berkata...

Farah,

Kiranya berjasa ye mesin yang dibeli hari tu. Mesti sedap Biskut tart dan Almond London tu kan

Fara berkata...

mmg sgt berguna.ye la harganyer pon leh tahan..rugi ler beli tp x buat..tol x??rugi ko x beli wan..

Tanpa Nama berkata...

Boleh tny, bile dekat mane yer mesin ni?

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)