Halaman

Pengikut

08 September 2011

Ketika Cinta Bertasbih The Series

Sekarang nie aku sungguh2 demam..bukanya demam sbb sakit tapi demam dengan satu citer dari seberang nie. Dua filemnya aku dh tgk dan sekarang keluar pulak citer bersirinya..sangat2 best dan layan la drama nie..kisahnya senang di fahami dan ia berunsur dakwah..Nak tau citer apa???


 

Ketika Cinta Bertasbih The Series
Special Ramadhan


Actually aku jatuh chinta pada drama bersiri nie masa aku tgk 1st episod kat saluran promosi Indo Pack di Astro. Kan ker saluran tuh percuma selama satu bulan..mmg citer lain kat Indo Pack tu aku x layan..pening..al maklum ler speaking Indon..aku cuma tgk citer nie jela Isnin - Jumaat jam 10.45 mlm..So pas je abis siaran percuma tuh aku dgn tanpa fikir panjang melanggan saluran tu...hahahah..bertambah lagi ler bil Astro aku nampak gayanya. tapi tu la..langgan hanya tgk citer nie je..mmg aku akan stop langgan jika citer nie dh abis..sbb makin lama makin best pulak jalan citernya..banyak pengajaran dan pelakonnya juga pandai mainkan peranan. 
Agak2 bila la akan ada citer mcm nie kat Malaysia yer...


Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)