Halaman

Pengikut

26 September 2011

Online Shop Adalah Best Untuk Shopping

Ok jom..ada bbrpa hari lagi utk join giveaway by kznabihah boutique..Pernah shopping secara online di  kznabihah boutique??


Ok..mari ku bgtau apa yg ada di kznabihah boutique

 Di atas ini adalah banner http://www.kznabihah.com/

Jika anda berminat untuk membeli item yang cantik2 dan berkenan dgn item tersebut boleh la berurusan pada waktu berikut:


Actually, aku dh lama jd followers Bihah nie sbb item dlm online shopnya itu byk yang cantik2..cuma belum berkesempatan utk cuba membeli..lagi pun skrg nie ku tgh berbadan dua. Hanya baju khas maternity je yang sesuai..


Bihah juga banyak menyediakan tips contohnya cara2 memakai shawls.. nak tau mcmana cara Cik Bihah pakai shawls sebegini..klik di sini yer..


Selain itu, ada satu lagi blog Cik Bihah adalah yang memaparkan pelbagai tips dan cara berfesyen..apa kata klik di sini untuk lihat sendiri blog tersebut.




Walaupon Cik Bihah nie bertubuh gempal tapi beliau tidak segan untuk mengayakan pelbagai fesyen yang trendy2. Ku pon idak le sebergaya mcm Cik Bihah nie..Syabas dan tabik spring pada Cik Bihah kerana membuang tanggapan yang 'steriotype' . Bertubuh gempal juga layak bergaya dan berfesyen.
Item yang Cik Bihah jual di kznabihah boutique di gayakan sendiri olehnya. Jadi ia dapat membuang rasa ragu2 pembeli bila sudah melihat bagaimana item yang mereka berminat utk beli di gayakan seperti contoh Cik Bihah mengayakannya.




  Untuk Shopping di KZNABIHAH BOUTIQUE amatlah mudah dan senang di fahami..Ku pernah terjah satu blog shopping online tp blognya seakan tidak mesra pelanggan. Sukar utk mencari button mana yang perlu di klik utk 'order'atau pon tiada 'label' bagi memudahkan pelanggan melihat apa item yang ada di online shop tersebut. Kesukaran tersebut tiada ada pada kznabihah boutique


Dah panjang berjela dh nie reveiw tentang Online Shoping di KZNABIHAH BOUTIQUE


SPONSOR GIVEAWAY KZNABIHAH
- IDUP SEORANG NOYIS

Oleh itu, jom ramai2 sertai GA yang di anjurkan oleh Cik Bihah



HADIAH DARI SPONSOR:

5th & 6th OWL NECKLACE - NOYIS




Tarikh Tutup
30 Sept 2011

Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)