Halaman

Pengikut

28 September 2011

Tidak Sihat + Durian Belanda



Ketidak sihatan telah muncul..Memang begini lah aku tiap kali pregnant. Trimester pertama yang pilu dan ngilu...huuuuu....Mudah2an kesulitan ini berlalu dengan cepat..Dan aku dh bersedia dengan segala mimpi2 ngeri + mengarut di waktu malam..sbb 2 kali preggy sblum nie aku kerap mimpi yg bukan2 dan x leh di terima akal..ermmm....

Satu lagi..




Sapa ada pokok buah Durian Belanda dan dah ada buahnya. Aku nak beli boleh x?? Smlm aku x keja dan dok umah parent..jenuh abah aku tolong cari buah durian belanda di TESCO, GIANT, OTK, kedai2 buah tepi jalan tp hampehhh..x ada..time x ndak aku tgk merata2 ada. Aku nak buahnya bukan jus or air durian belanda oke...

Mana nak cari nie...???huhuhuhuh..bak kata MIH kat anak2 aku..
"ngegada mama ko nih"...
  

5 ulasan:

fisa othman berkata...

dulu2 macam senang gak ar nk dpt durian belanda kann..tapi sekarang amat payah utk berjumpe...semoga berjaya mendapat apa yg d hajati..;)

Fara berkata...

tu la psl fisa..terbayang2 je nih..

Tentang Kita berkata...

skang nie dh susah nak cri buah durian belanda nie...klu kt pasar maybe de kut sbb penah jumpa owg jual kt pasar

Zie berkata...

Ngidam lah nih puncanya nih... tulah kan bila tak da nak makan bila ada tpandang pun tidak

Fara berkata...

tentang kita~maybe kot kan..slalu org cina yg rajin jual buah nie..

k.zie~mmg slalu cm tukan kak..cm org jgk, bila dh x dak time tu la slalu terkenang2..

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)