Halaman

Pengikut

07 Oktober 2011

Haruskah begitu..???





Hari nie kandungan ku genap 4 bulan..sekejap je dh 16 minggu..mana xnyer sedar preggy bila dh 12 minggu..Perut pun dah nampak buncit dah nie..tp still lom pakai baju maternity..padahal x sabar2 nak sarung baju mengandung dah nie..Farisha x abis2 tanya bila perut mama nak besar..sebab dia ingat klu dah kata mengandung dia bayangkan perut yang besar dan buncit..Itu anak daraku yang sulong..

Filzah pula bila aku cakap dalam perut mama ada baby..x semena2 dia jawab..'ini baby' dia tunjuk diri dia..Filzah masih ingat dia baby..dan aku masih panggil dia adik..Sian pula bila tengok Filzah nie..

Aku ada citer pasal nak stopkan Breast Feed Filzah..mak aku cakap kesiannya sbb dia masih nak nenen terutama bila nak tido..dan akan buat muka baik dan mengendeng2 kat aku bila dia nak nenen..tu yang mak aku cakap kesian..

Tapi mmg aku dah nekad nak stop BF Filzah..tapi sampai skarang masih juga dia menangis2 tengah malam bila dia tersedar dari tido..selagi x bagi nenen mmg dia akan menangis..x kan nak tengokkan aje..Aku kena tingkat kan usaha dan keringkan hati bila dia menangis tengah malam..Haruskah begitu...???? 

Farisha Qasdina & Filzah Qasrina

My Heart &  My Soul..


2 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

ala sedih nyer!mcm mane daku nnti mcm ni jugak ke.....

Fara berkata...

mmg sedih..tp nak buat camner..naluri ibu kita kuat kan izwa..

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)