Halaman

Pengikut

24 Oktober 2011

kakak wat persembahan

Salam..
Sabtu lepas Farisha buat persembahan sempena Konsert dan Majlis Graduasi Kanak-kanak Kompleks 3C tempat dia belajar..sangat2 terhibur..farisha buat persembahan bersama rakan sekelasnya dan menari lagu Waka- Waka (Shakira)..Sib baik dia x kaku cam  patung  atas pentas tu sbb anak aku nie pemalu skit klu depan orang..nak2 lagi time tu ramai sangat parent yg tgk..tapi sebenarnya klu kat rumah aku saje suh dia menari lagu nie..dia buat lagi gedik dari di pentas ari tu..hiiii..
Tapi x dapat nak snap pic sbb farisha menari kat hujung pentas sebelah kiri sedangkan aku dok sebelah kanan dewan..cuma MIH aku rakam video je..1st time tgk anak sendiri wat persembahan..teringat zaman ku kecil2 dulu..camnie jugak la..sedih pon ada jgk sbb makin lama makin besar anak aku..dan makin byk cabaran yang akan dia tempuh..ku doakan Farisha berjaya dalam hidupnya agar menjadi manusia yang berdikari dan berjaya suatu hari nanti..mama akan sentiasa ada di sisi kakak..Love u so much sayang...

 Ini persembahan kanak2 3 tahun..sebelum persembahan ada tunjuk slide keletah budak2 nie..macam2 ragam..sure la byk main dari belajar..

 Ini persembahan kakak..tp kakak menari hujung nun..terlindung ngan budak lelaki tu..

 kakak ngan teacher Ain..wajah anak teacher nie seiras cam wajah kakak..tp anaknya kecil lg..cikgu2 kakak slalu ckp farisha anak teacher ain..

Kakak ngan bunga besar di leher..pengasuh taska yang make upkan..tersimpul2 malu bila aku puji comel kakak make up..siap bercelak n blusher bagai..


2 ulasan:

Zie berkata...

Budak budak kalau time ni memang seronok...comeynya kakak ni...

Fara berkata...

maknya pon seronok plus terharu tgk anak makin besar..

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)