Halaman

Pengikut

29 Oktober 2011

This blog is open to invited readers only

Salam hujung minggu..Hari nie x dak plan nak g mana2..cuma pagi td hanya g function jabatan bagi Program Sehari Bersama Kanak-kanak dan Alam Sekitar..Tamat program kul 2.30 ptg..tp aku balik tengahari tadi sbb MIH jaga Filzah..kebetulan MIH pon keja jgak hari nie..jadi Farisha n Filzah terpaksa di asingkan..sorg ikut mama n sorg ikut ayah..adilkan???hiiii..nak suh MIH jaga Filzah lama2 agak tidak ada keyakinan di situ..Tapi masa MIH ambil aku utk balik, aku tgk ok je Filzah..x dak riak2 muka baru pas nangis atau mengamuk..maybe next time leh ler tinggalkan lama sikit Filzah ngan MIH..selalunya klu time aku keja hujung minggu. aku akan hantar budak2 nie ke umah mak..

So..ptg2 camnie x dak buat apa kat umah..budak berdua nie pon dah tido..MIH plak g sambung keja kat opis smpi petang..apa lagi blog walking la jawabnya...tenangnya...hahahha

Tapi napa ada sesetengah blog akan kuar camnie yer??dh jumpa byk kali time bw nie..nk suh sign up guna akaun apa plak..??..So somebody yg tau tu tolong habaq skit kat aku yg x paham tu..dan camner nk enter ke blog yg kuar sign cmgini..??..



nak kena permission bagai...

4 ulasan:

missp0tpet berkata...

mungkin org yang tertentu je kot boleh masuk blog...blog private..xpon, jgn sign in blog kite..sy pon x arif sgt...nih mengikut ape yg sy fhm..
=)

Fara berkata...

klu x sign in blog kita dh x mintak izin lah klu cam tu..ntah laa...

♥ MS ♥ berkata...

oh, dia privatekan blog dia lah tu, . . banyak kes macam ni --"

Faz Abas berkata...

betul kata MS tu. owner of the blog akan invite kawan rapat atau sedara mara rapat je untuk baca apa yang dia tulis @ post.

btw, jemput singgah ke www.kisah-dan-kasih.blogspot. com. :)

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)