Halaman

Pengikut

02 Februari 2012

FRIENDSHIP GIVEAWAY

NAK JOIN?KLIK BANNER


Antara syarat2nya ialah:
 
  • be my follower (bertuah untuk mereka yg dah follow)
  • tinggalkan komen dan link blog anda pada post ini ya supaya senang sy menjejak anda ;-)
  • kalau ada lebih dr 7 orang yg joint FRIENDSHIP GIVEAWAY ni, sy akan pilih secara random ok.
  • 7 orang sahabat sy yg bertuah akan sy hubungi secepat mungkin utk dapatkan alamat surat menyurat ya. (kalau sambutan menggalakkan, sy akan cuba tambah lagi hadiah ya. klu blh nak bagi hadiah penghargaan kat semuaaaaaa yg joint giveaway ni kerana sudi menjadi sahabat sy)
  • then lepas sy pos kan hadiah ni, kita dgn rasminya bergelar sahabat ok? walaupun hanya di alam maya....
Jom tgk hadiah penghargaan yang sy sediakan:

1) set lengkap buku 'bacalah anakku'

2) yellow meal box from wyeth

3) Lex Bath Towel (WHITE) from wyeth. sgt lembut sesuai untuk anak anda :D

4) Lex Bath Towel (BLUE) from wyeth. sgt lembut sesuai untuk anak anda :D

5) creative play book volume 1 and 3 from wyeth

6) 2 VCD of wordworld and 4 pieces of upin ipin car sticker from wyeth

7) 1 blue face towel from wyeth
 
 
DUE:14 FEB
 
 
 

Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)