Halaman

Pengikut

01 Februari 2012

nak update apa....

Lamanya x updated blog..rasa2nya mcm dh nak bersawang dh nie..sangat2 malas plus kat opis langsung x blh updated blog ..sangat kedekut kan..bukannya nk berfoya2 di FB..just blogwalking another blog pon x bleh..
Jadi sekarang hanya blh updated blog di rumah je la..tu pon klu rajin..klu x alamatnya sawang lagi...
So..nak citer apa yer..ptg tadi balik kerja singgah klinik utk check up pregnancy..kali nie betul2 nak confirm..biru ker merah jambu..ok..dh confirm..baru boleh dengan tenang membeli barangan baby especially pakaian yg sesuai dgn si comel..hiiiii...ikutkan kiraan dh 32 minggu usia kandungan aku nie..bermakna hujung bulan Mac bertambah lagi ahli keluarga Farzly...ok la tu...5 tahun kahwin dh 3 anak..cukup la kot...

Next check up lagi 2 minggu..so akan g hospital yang aku pilih..mana lagi klu bukan DEMC, Shah Alam..2 anak aku pon bersalin di hospital nie..tp masa tu belum berpindah di Seksyen 14, Shah Alam..masih lagi di Seksyen 9..utk kali nie di lokasi yang  baru..so excited jgak..harap2 layanannya better than before..


Ok la..sok last aku kerja..wahhh..mcm dh x nak kerja plak ekkk..actually aku amik cuti 2 hari..direct terus sampai Selasa depan..tengah sarat cm nie mmg lagi malas aku nak kerja..cam x sabar2 nak rehat lama 3 bulan..tension..nak2 lagi skrg tgh siapkan projek KIK..pastu melayan klik yang macm bagus..arrggggghhh...stress..plus tension..klu slalu mcm nie mmg tarikh aku bersalin lg cepat dari yg dijangkakan...OMG...so x nak citer panjang..mgata orang dlm entry aku nie..wat tambah dosa..anggaplah org tu terlalu teruja dapat naik gred..hahahha..dh STOP..x nak ngata dia lagi..blog nie pasal aku dan familiku..apahal plak ada citer org lain..hiiii




sampai jumpa lagi..babai...


1 ulasan:

Zie berkata...

Memang buntu lah tu

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)