Halaman

Pengikut

02 November 2008

Kunjungan Bulan Syawal

Ini tahun ke 2 aku sambut raya sebagai isteri dan mama..Tahun lepas time raya aku masih lagi dlm pantang 60 hari..So feel raya masa tu x dk sangat..Pulak tu 1st time sambut raya kat Johor..So tahun nie giliran beraya kat Selangor lak..

Hari raya ke dua setiap tahun mmg mak n abah aku balik beraya kat kampung kelahiran abah aku kat Ulu Yam, Selangor..Nie kat umah salah sorang adik abah aku..Sebelah tu Pak Usu Zul, adik bongsu abah aku..Farisha tgh bermanja manjaan ngan nenek dia la tu.. * Abaikan tarikh pada gambar tu..salah setting..

Sesi borak ngan makcik-makcik yang jarang sangat jumpa..



Petang hari raya ke dua tu, dari Ulu Yam terus balik Johor..kampung hubby..Dalam kereta Farisha asik ngan bear dia jer..sayang betul dia ngan patung bear dia tu..


Sebahagian dari sepupu Farisha..Leh kerana anak aku nie x leh berdiri sendiri so ayahnyer la dok nyibok kat situ...

Sempat lagi bergambar kat belakang umah atok..Actually g kat belakang tu tgk abah sembelih ayam kampung..Maklum la ramai yang balik beraya kat umah atok tu..so makan lauk ayam ler ari tu..



19 Oktober g beraya kat umah kakak aku plak..kebetulan time kitaorang dtg tu kebanyakan tetamu yang lain dah balik..tinggal la bbrp jer yang ada..
Time nie mak aku tgah tanya member dia nie yang dah bbrapa kali g wat haji..Almaklum la 25 November nnt mak n abah aku jadi tetamu Allah di tanah suci Mekah.. * skali lagi abaikan tarikh pada gambar tu..

Farisha aku pakaikan tudung n baju kurung..nasib baik dia x wat hal bila aku pakaikan tudung tu..so sempat la amik gambar dia..



Hari tu jugak celebrate birthday Farhan yang ke 3 tahun..So dia tengah tayang hadiah kat sepupu dia tu la..

Sesi borak lagi..

Anak along aku yang bongsu..nama dia Nor Sabrina..beza umur 5 bulan dari Farisha..Anak ku tu kainnyer aku dah bukak..So nampak la pampers dia..
Nie dia antara cucu-cucu atok..heheheh

zwani.com myspace graphic comments
Graphics for Smiley Moods Comments

2 ulasan:

sya berkata...

tak perasan akak dah ada blog... boleh lah exchange link ye...

Fara berkata...

aah la sya..meh la exchange..dialu2kan..

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)