Halaman

Pengikut

04 Disember 2008

Kenduri Sebelum G Haji

Lagi 2 minggu mak n abah aku nak g mengerjakan haji..so ari nie dorang wat kenduri doa selamat dan tahlil arwah sekali..Ramai la sedara mara dan sahabat taulan datang ucap selamat kat mak n abah aku..Nie la sebahagian gambar yang sempat aku snap..



Nie lak antara famili sebelah hubby aku..nampak pak mertua aku n adik ipar aku tengah mengunyah..Yang pakai baju ungu tu mak aku..tgh layan borak ler tu..mak mertua aku terlindung lak ngan badan mak aku tu..so nmpak tangan jer la..
Dalam pada tu sempat gk la aku berposing ngan sikenit nie..





Pas tu hubby aku lak berposing ngan sikenit..Farisha Qasdina la namanyer..


Dream Gurls..heheh..Anak aku..anak Along dan anak sepupu..

Pas tu kitaorang lak laki bini bergambar..yang nie dh petang dh..majlis pun dah abis..tetamu pun dah balik..

2 ulasan:

mrschlotzsky berkata...

xaci r..xd gamba sham..hehe

Fara berkata...

aahhh..ada snap tp cm kandid jer pic tu..sham blah dr umah mak long ari tu pun alang x perasan..huhu

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)