Halaman

Pengikut

07 Januari 2009

Welcome 2009

Actually aku baru jer masuk kerja setelah bercuti sekian lama..So baru nak update blog..5 Jan 2009-Isnin tempohari my parent balik dari Mekkah..So g jemput dorang kat KLIA jam 6 pagi..Alhamdulilah selamat sudah dorang sampai ke tanah air..

Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]



Diam tak diam dh masuk Tahun Baru 2009..cepat betul masa berlalu..yang pasti usia pun makin lanjut...(cm dh berumur sangat jer aku nie..).


Glitterfy.com - Glitter Graphics


Malam tahun baru ari tu sempat gak g tengok bunga api kat tepi highway KESAS tu..Bunga api dari Sunway Lagoon..Memang ramai bangat parking kereta tepi jalan tu semata2 nak tengok bunga api..

Sebelum detik 12 tengahmalam ambil la gambar jap..




Gambar bunga apinya tak berapa nampak sebab gelap..tapi klu ngan mata kasar..(x pakai kamera la tu) memang terang benderang ler kat sana..



Actually Farisha tak berapa sihat tu..Ntah kenapa sejak kul 9 mlm dia asik muntah2..asal masuk makanan jer muntah..minum susu pun muntah..Tapi muntah2 pun sempat gak bawak berjalan malam.



Moga tahun 2009 nie membawa kebahagiaan, kejayaan dan kerahmatan dalam keluargaku..Selamat tinggal 2008..Selamat tinggal kenangan...huhuhu...

zwani.com myspace graphic comments
Graphics for Smiley Moods Comments

Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)