Halaman

Pengikut

29 Jun 2009

Tugasan Sebelum Bersalin..

Baru2 nie aku bertugas sempena Perasmian Pusat Kitar Semula di USJ 1, conduct game recycle..So aku upkan la kat sini sbb x dk story mory yg menarik..Aku bawak Farisha sekali..Actually aku dah x sabar nk bersalin dh nie..wahhh..sungguh bersemangat aku nk cuti 2 bulan...hehehehh

Apa2 hal possing dulu...



Konon2 nk sorok perut la tuuu...



Tgh bz bangat la konon...





Apa pun mungkin akan bersawang blog aku nie spanjang aku cuti bersalin..uhuhuh

5 ulasan:

nuyue berkata...

sabar yer..
dah xlama dah adik farisha nk kuar...nanti kalau dah bersalin jgn lupa inform kat kiter yer...

Fara berkata...

of coz nnt akak maklumkan kat nuyue..dh x sabar dh akak nie nuyue..

Annsyifa berkata...

kak fara dah bersemangat benar tu nak cuti..
selamat menggunakan set bersalin!
ann doakan kak fara selamat..amin.

sya berkata...

ala, bersawang ke..
bawak la broadband balik kampung sekali.. hehehe

apa2 pun kak fara,
semoga selamat semuanya..:)

Fara berkata...

ann- semangat juang yg tinggi la ann..thanks..next klu akak nk beli produk tu lg, leh guna ic ann lagi x??
sya-kat umah mak ada internet tp bkn broadband la sya..guna line tepon..tp lembab yg amat..nyway thnks sya..

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)