Halaman

Pengikut

06 Julai 2009

Anak Dara ku...

Bulan Ogos nnt genap la 2 tahun anak dara ku yang sorang nie..kemanjaan ayah n mama- Farisha Qasdina..x lama lagi juga dia akan dapat title akak atau along..insyallah..moga aku selamat bersalin hujung bulan Julai nie..kkdg tgk prangai si farisha nie cm sedih pun ada..sbb kecik2 lagi dh ada adik..dh rezeki awal..alhamdulilah..


walaupun cm tu farisha dah blh diharap..kkdg klu aku malas nk bangun atau mintak dia tolong amikkan sesuatu..aku suruh dia jer..maklum la dgn perut yg dh besar nie payah nk duduk bangun..ala mintak tolong2 manja jer..dia pun sukee je aku tgk...hehehh..kkdg lain yg aku suruh lain yg dia buat..huhuuu

Tapi mmg terhibur tgk keletah si farisha nie..dia la penghibur di hatiku..Mama sayaaannnnggg Farisha..emmuahh..

3 ulasan:

Annsyifa berkata...

Dah jadi anak dara dah farisha..
semoga sehat walafiat..amin

Fara berkata...

alhamdulilah..tq ann..akak doakan ann pn akan jd bakal mama..insyallah..

:: PU3'z :: berkata...

salam singgah
jumpa anda di ratuhati.com

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)