Halaman

Pengikut

08 Februari 2010

Allhamdulilah..Aqiqah Filzah

Assalamualaikum...lama dh rasanya x update blog nie..x sempat la..kerja sampai kiok pun x abis2..huhuhu...jadi curi2 masa la ari nie..sesekali mcurik hehehhe...nak citer event ari sabtu (6 Feb 2010) , wat kenduri aqiqah filzah merangkap cukur janbolnya walaupun x brp nk ada jambol...baby ku ini pun dh 6 bulan..

Nie la dia pengantinnya...



Jumaat malam tu aku tido di rumah mak aku sbb nk prepare apa yg x siap lagi untuk kenduri esoknya..yang paling sukeee anak dara ku Farisha..pantang g umah atok nenek..dia pun boleh diharap..memula membantu ler..pas tu tolong menyepah..huhuu...



Pulut manis nie mak mertua aku wat untuk bagi tetamu dan orang marhaban. Gambar nie amik masa baru separuh masuk dalam bekas dadih tu..x complete lagi..Gift bagi tetamu..dlm dia macam2 adooo....



Hari kejadian (6/2/10) dimulakan dengan marhaban..pas tu sesi cukur jambul anak aku yang bucuk tu..ramai geram ngan filzah sbb semangat dan tembam..mama dia la yg lenguh dukung..alhamdulilah..Pic blur la sbb anak akak aku yg snap...




Nie la dia 2 orang anak dara ku...pas jer suma orang g khemah untuk jamu selera dia dah mengantuk..nyusukan dia trus jer tido..penat anak mama..pas sorang, sorang ngomol nk cium pipi dia...




Khemah pun amik kaler hijau epal..sbb tu aku anak branak pun pakai baju sedondon...



Alhamdulilah...tercapai juga hajat untuk wat kenduri dalam masa yang sama wat sekali tahlil dan doa selamat...

Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)