Halaman

Pengikut

08 Februari 2010

Mural di rumah

HuHuhuuh...nak nangis dulu....huhuhu..
dindingku dh buruk..teruk..sapa yang buat tu...???sapa lagi klu bukan hasil kerja anak daraku yang sulung...memula dia elok kaler kat buku mewarna yang aku belikan..dia sangat sukeee...lama kelamaan dia dh naik antu..asal nampak dinding dia akan conteng..dan conteng...bukan setakat conteng je, border kat dinding pun dia koyakkan..hwaaa....nak cat sekarang nnt dia wat lagi..haruskah kupakej je untuk adik filzah plak...ner tau bakatnyer pun menconteng...???



Nampak x kat tangan dia pegang maker pen..wah...sungguh kejam sekali...



Ini la hasilnya..terkedu masa aku tgk dindng ku ini..actually aku x sangka farisha sekejam ini..sbb masa kejadian aku kat dlm bilik tgh menyusukan filzah..Ayah lak x dak kat umah masa tu...alih2 bila aku kuar bilik aku tgk begini la hasilnya...yang boleh aku katakan...'well done my dear'....



Sekian terima kasih...

Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)