Halaman

Pengikut

17 Ogos 2010

Akhirnya...adik dah boleh berjalan..

Begitu la tajuknya..syukur alhamdulilah..akhirnya Filzah dah boleh berjalan dah..walaupun seperti orang x tentu arah...kihkih...at least x perlu la aku dukung seperti kebiasaanya dan kebarangkalian untuk dia didukung pon dah makin kurang..yang pasti raya yang akan datang adik dah dapat kaki..yeyyehhh

Filzah boleh berjalan waktu usianya 1 tahun 1 bulan..masa Farisha dulu boleh berjalan, umur dia 1 tahun 2 bulan..cuma cepat sebulan jer adik dari kakak..dan adik masih lagi menyusu badan..tapi lately aku cam seriau plak nk nyusukan adik sebelum dia tido..coz bila dia dah tido tanpa dia sedar (kot) pasti ni**le aku di gigitnyer...makk aihh...sakit nyer....time tu aku dah mcm x tentu hala nk buat utk dia lepaskan ni**le aku tuh..sbb dia tengah tido..kata org klu nk bagi dia lepas tutup idung dia atau tampar manja mulut dia..tp Dia Tengah Tido..so what can i do...huuhuhhu???


4 ulasan:

tEppEi@sharEna berkata...

tomeynya pakai topi tue.

terer la Filzah da pandai berdiri =) Tak sabo nk tggu turn Naurah =p

Fara berkata...

makacih aunty..heheh..naurah tu kecik lagi..dukung dulu puas2..kang dia dah dapat kaki x terkejar plak..hiiii...

wannorashikin berkata...

Fara,

Cuba masukkan jari kelingking, di dalam mulut Filzah dan perlahan-lahan keluarkan mulut Filzah selepas menyusu.

Maybe masa Filzah gigit, dia dah puas menyusu. Jadi jari kelingking tu, standby siap-siap bila dia gigit je, cuba keluarkan perlahan-lahan.

Insyallah bila Filzah dah besar sikit, dia dah tak gigit dah

Fara berkata...

tq wan pakar laktasi opis..heheh..pernah gk wat cm tu..adakalanya dia tsedar plak sbb jari kelingking keras skit dr ni**le..hiii..stakat nie under control..

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)