Halaman

Pengikut

03 September 2010

Contest saya dan baby oleh cik awynn

Okey...yg nie mudah..mmg byk pic aku ngan baby..klu letak kat sini dh bleh jd album gambo..so x tau nk pilih yg mana..

ThaThE BanNer



pembuat acara adalah Cik Awynn..so jom kita check apa syarat2nya..

Syarat-syarat nya!!


1) anda mesti warganegara Malaysia. n jadi follower blog ni.~of coz..dh jd follower dh..

2) mesti gambar anda dan baby. ~tgh wat pemilihan pic nih..
*pada saya, baby adalah budak yang berumur antara 1hari hingga 4 tahun. so mana2 budak yang berumur dalam kategori itu.. dikira sebagai baby*


3) hanya sekeping gambar aje tau. tak boleh banyak2. nanti pening nak pilih pemenang.
~okey..

4) boleh aje edit2. tapi jangan lah over sangat :) ~nk edit tang mana ntah..x yah la kot..

5) buat satu entri pasal contest ni.. yang simple2 aje dan letak link blog ni ~okeh..

( http://matahati-aween.blogspot.com)


6) letak kan gambar di atas di side bar blog korang.. link back to entry.
~okeh..

7) lepas tu jangan lupa taruk nama, email dan link entri anda pada ruang comment ye.
dan....~dah settle bru comment..

8) tag at least 2 orang. lebih pun boleh~sapa ehh...

****
JuE-aNNa FaUZiE
**** BABY(MAMA AMANA&ARIEF)

baru aku perasan..selama nie aku join contest or GA kebanyakkannya pic kakak..so kali nie aku nk up pic adik plak..ner tau ada 'ong'..kihkih...



Pic nie di ambil semasa majlis kenduri aqiqah adik pada bulan Februari yang lepas semasa usianya 7 bulan..rambutnya mmg kureng..dan sampai skrg pon masih kureng..ntah bila la nk lebat rambut adik nih yer dik...

So..let join this contest....

2 ulasan:

Cik Awynn berkata...

sorry lambat respon. penyertaan diterima dan akan dinilai. good luck :)

Fara berkata...

tq..moga ada rezeki..

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)