Halaman

Pengikut

14 Oktober 2010

Contest I LOVE ICT!

Nak join..Jom..Klik sini yer..
Antara syarat yang tertera..
~contest ini ada DUA categories!

CATO A : individual punya
CATO B : crony punya :)
( nak join dua-dua pun boley, no hal punya! )



Disebabkan time nie Filzah lom reti berjalan lagi..so ke mana aje aku la yg dukung..
(saje je tempek gambo nih..)

Bukan pic kat atas tu jadi taruhan..tp kat bawah nie haa.....

Ini ler pic nyer...

CATO A : individual punya



Pic ngan anak2...
CATO B : crony punya :)

I LOVE ICT......kerana lokasinya sangat dekat ngan Puchong ngheee (saya tinggal di Puchong)..Bila tgk gambo member2 yg dah g ICT..cam best jer..dan ternyata bila ku anak beranak pergi bukan MACAM je lagi tp MEMANG best ponnn...
Banyak lampu2 yang pelbagai rupa n bentuk..yang berwarna warni..ada gak yang bergerak2..terpegun seketika dan terperasan jap mcm kat negara omputeh lak..anak2 ku juga terlebih xcited lebih2 lagi pakai ear light bunny kat kepala..hehhehehe..
Tak sangka 12 tahun dulu (1998) pernah menyewa kat Sec 7 nie time muda remaja (student) keadaannya bak hutan belantara tp sekarang x sangka betul..totally different..Sesapa yg lom g tu..apa tgu lagi..p ler..rugi wooo x g...

harus TAG minimum 5 orang

zamarlyana
pinkygirl
cutemum
teppei

farra


5 ulasan:

Enna Banana berkata...

waahhh..anak kamu comel!!
suka tgk..
one happy family at I-CITY
wish u bahagia sampai akhir hayat..

thanks for joining up my contest
wish luck on ur side,
nanti akan di screen list kan tau,
moga-moga kamu dipilih ke top 10 :)

Fara berkata...

harap ada rezeki..heheh..tq enna coz sudi terjah..

Mak Su berkata...

ohh.. gini ker contest ict?

maaf dtg intai jap cari idea sbb maksu tak tahu ict tu apa, hahaha

Fara berkata...

oo..intai eh..sure dah dpt idea tgk ayat2 tu yer..

Enna Banana berkata...

double chech contest! :)

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)