Halaman

Pengikut

26 Oktober 2010

~Perbezaan otak lelaki dan perempuan~

Kata si Tengku Aizat nih dalam blognya..'Post ni bukan bertujuan untuk menggalakkan ‘gender war’, post ni post yang menegakkan keadilan. Hehehe,takde berat sebelah mana² gender pun'..itu antara kata2nya...




Dalam kepala wanita ;

1~umum tahu driving skills kebanyakkan wanita mmg worst
2~memang punca sakit kepala
3~membebel je keje
4~tau salah ‘kita’ je!
5~keperluan ditinggalkan kerana kemahuan!
6~ingat nak shopping je

7~pantang nampak benda berkilat
8~kuat gosip
9~sangat marah kalau kaum lelaki tak igt date² tertentu
eg : Birthday,anniversary dan lain lain
yang lain boleh rujuk gambar
.
.
Sekarang, kita pergi ke bahagian kepala otak lelaki pulak.




Dalam kepala lelaki ;

~Rajin segala bidang dalam rumah
~laki ni penyayang, sebab tu kami selalu mengalah
~kebolehan membawa manual transmision JAUHHHHHH lagi baik dari WANITA yang bajet
bagus!
~Kami berfikir sebab SEX pun disebabkan kaum perempuan jugak!
~Yang buruk² pasal laki dalam diagram di atas tolong abaikan, tipu je tu.
.
.
Sape setuju?


Sampai begitu sekali dia anggap pompuan..ishhh...ishhh...yang aku cam nak tergolak hat no 7 tuh..kuikui..x terpikir lak lelaki boleh pikir sampai ke situ....
Apa pun bersyukur la dengan kurniaanNYa..tiada manusia pun yang sempurna di muka bumi ini..So..sapa yang perasan baguihh tu..muhasabah la diri ekkk....

Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Terdapat ralat dalam alat ini

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)