Halaman

Pengikut

01 Disember 2010

Latih tubi

Alhamdulilah..sekarang kakak dah tau baca A-Z dengan lancar..baca doa makan dan tido juga lancar..Alif- Ya juga lancar walaupon ada pelatnyer..siap berlagu2 lagi..kira 1-20 juga dah tau..cuma nak menulis jer dia masih lagi tak berapa lancar..jadi untuk melatih kakak tau tulis A-Z dan 1-10 aku suh dia wat menda nih..


Menda tu mmg ada..aku beli masa aku student dulu..dan bila aku tgk rak buku kat umah mak aku ada plak menda tu..ada dua saiz..aku bagi kakak yang besar tu dan adik saiz kecil..tapi adik mmg menyalahgunakan harta..sbb dia x tau apa nak buat ngan menda tu..sudahnya aku simpan..


Ini la hasil kerja kakak..A tu aku tunjukkan contoh..sbb tu comeyy..hikhik..dan yg lain2 tu, nilai la sendiri..itu ler latih tubi kakak wat masa nih..tahun depan kakak dah x g taska lagi..aku akan hantar dia ke Kompleks 3C, Subang Jaya.


Begitu khusyuk kakak study..sampaikan mama snap pon x pandang kamera..

Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)