Halaman

Pengikut

06 Januari 2011

Time Table Kakak

Semalam 1 hari persekolahan Farisha telah berlalu..balik umah semalam tanya kakak belajar apa kat sekolah..seperti biasa..dia akan cakap belajar kaler2..heheheh

Pagi semalam hari pertama sarung uniform sekolah..tersenyum2 dia sbb baju baru..


Aku pon nyibuk bergambar di pagi buta..sebelum kuar umah nak g antar kakak n adik dan ke opis..

Aku tengok time table dia hari Rabu :


Aktiviti rutin (sarapan & perbualan pagi -9 pagi ), Art & Creative (9.30 pg-10.30 pg), Play & Exercise (outdoor activity - 10.30-11.30 pg), circle time (11.30 pg - 12.30 tghari) dan 12.30 - 4 ptg - aktiviti rutin



Malam tu, kakak tido awal..amat2 jarang dia tido awal..slalu klu lom kul 12 mlm jgn harap dia akan tido..penat ker anak mama..??

Tu ler beg Ultramannya..dalam banyak2 beg, beg kaum lelaki jugak yang dia pilih..huhuhu

Mama..mama..tgk nih..kakak jadi Ultraman ~kakak ckp cam gitu..aku pon snap ler..

Ntah apa2 ler yang di godek ngan begnya tu..asik kehulu kehilir tarik beg..



Pagi tadi dapat la aku tgk dia naik bas..smlm mmg x dan sbb bas datang lambat kat taska..sedih plak aku tgk..(skodeng dari dlm keta ngan hubby)..aku tgk dia tarik beg Ultramannya ke bas..pas tu pakcik driver tu tolong angkatkan beg dan dukung dia naik bas..cam kesian pulak..sob..sob..

x sabar nak tanya ari nie belajar apa pulak..??..sebab time table dia untuk hari Khamis ada subjek Bahasa Inggeris dan Bahasa Melayu...

4 ulasan:

Mrs.Eady berkata...

beg otomen????? alahaiii...syahmi suka nih!!

.:rizaL:. berkata...

http://igossiprizal.blogspot.com/2010/12/pose-slumber-laptop-contest.html

jom join? bez tahu ade hadiah!

Fara berkata...

izwa..ye ke..tu ler beg boy
rizal..jp lg ku terjah blog mu..

Nia berkata...

salam ziarah dear, mesti sayu kan tgk anak 1st time pegi sekolah..huhu..

senang2 jemput join ya
Baby & Me Shopping Style Contest

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)