Halaman

Pengikut

11 Mac 2011

Al-Fatihah 2..

Salam..baru berkesempatan nak update blog..apa nak citer yer..ermm..actually this week ku kursus 3 days di Sepang.. tu yg x berkesempatan nk update blog..just online n BW jer..

Ahad lepas ku terima berita yang mengejutkan..pak ngah aku (adik ipar mak) telah meninggal dunia..bermakna sepanjang 3 bulan pertama nie, 3 ahli keluargaku telah pergi menemui Ilahi..bulan Januari ari tu atok suami, Februari yang lepas makcik suami dan kali nie sebelah famili aku pulak.. risaunyer la...

Pakngah meninggal mengejut..cam arwah Shamrin (penyanyi) jugak..main bola, pengsan..pastu trus bawa ke hospital dan doktor sahkan meninggal dunia..mmg terkejut sesgt masa abang aku maklomkan berita nih..cam x percaya..

So mlm tu jugak familiku trus g Hospital Columbia..kat sana mmg dah ramai orang dh..ngan kawan2 anak arwah lagi..di sebabkan famili arwah x nak wat post mortem so terpaksa bawa jenazah ke Hospital Serdang utk mohon kebenaran doktor kerajaan agar mudah jenazah di bawa pulang..ada karenah birokrasi di situ..
Semasa arwah di semadikan ku tak pergi sbb ku berkursus keesokan harinya..tu yang aku pergi hospital mlm tu sbgai tanda hormat kepada keluarga arwah pak ngah..

Jenazah sedang di siapkan utk di bawa ke Hospital Serdang

Sebak hati aku bila tgk arwah sebegini..terbayang wajah arwah..

Arwah di bawa ke dalam van jenazah


Farisha pelik tgk orang ramai kat situ..dia siap tanya 'napa sumer orang nangis mama..'huhuu

Pak ngah yang tepi sekali , pakai kopiah..Kali terakhir ku lihat pak ngah pada bulan Disember yang lepas..semasa gathering famili..segalanya tinggal kenangan..

Semoga arwah di tempatkan dikalangan orang2 yang beriman dan di rahmati..amin...

1 ulasan:

♥ Mrs.Eady ♥ berkata...

al-fatihah...semoga roh tenang bersama-sama yg beriman...

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)