Halaman

Pengikut

09 Mei 2011

'MAKE ME OVER' by SOFINA TOUCH MEKAP'


Contest yang best nie dilancarkan pada
1 April 2011 dan 
akan tamat pada 31 Mei 2011.

SAPE PATOT JOIN
- all mekap lovers!! Hurry up !

aku nak tempek wajah aku tanpa sebarang calitan make up..

possing bersama farisha..'kakak pandang kamera la...'
Syaratnya kena karang slogan..ermmm..apa yang aku nak merapu nie ehh..oppss..bukan merapu sebarang merapu yer tp ikan kerapu kena sambung slogan yang sofina dot..dot kan tuh..
ok..slogan aku saya *rasa cam sopan jer* berbunyi begini....

Saya suka kalau dapat dimakeoverkan free oleh Sofina Touch Mekap kerana.. itu ler tujuan utama saya join contest nie..klu x suka bermake up, wat per join..tol x?? Di sbbkan saya mmg sgt2 suka bermake up..walaupon just g umah mak je atau pon g klinik , tp saya akan pastikan saya bermake up..*ntah apa2 ntah kan* .
Korang jgn tak tau si Sofina nie menggunakan brand make up MAC, KRYOLAN dan ESTEE LAUDER..perrghhh..bukan calang2 brand make up tuu..seingat aku peluang aku ber'make up' beriya-iya cam artis masa aku kawen 5 thn dulu.. mmg terasa sayang bangat nak cuci sbb muka mmg nampak lain benar..hidung aku yang x nampak batang idung nie pun dh jd cam mancung jer..hahahah..parut2 jerawat cela di wajah pun x nampak..cuba klu aku make up sendiri..mmg x leh tutup nyer..x setanding ngan Sofina nie..al maklum la juru make up..tentu la PRO..yer dakkk??..
Pulak tu, Sofina x kenakan bayaran bila dia nak makeoverkan pemenang..pemurahkan dia nie..x berkira sgt..bukan sorg je dia nak make upkan tapi 2 orang..heheh..termasuk aku la tue..jadi mmg sesuai la klu dia me'make over'kan aku nie..kihkih..korang nak tau x..yang nie paling2 penting..nilai dia nak make upkan tu worth than RM150!!..  Sesapa yang berminat nak mendapatkan khidmat Sofina mmg harga sangat berpatutan dan hasil solekan yang menjanjikan kepuasan.
x caya cuba lahh...

Sekian saja slogan saya yg cam dh jadi karangan budak darjah satu dah nie..harap sofina tidak ponat membaca slogan saya yang banyak meng'up'kan beliau, malah sangat berharap sofina terasa di awang-awangan di saat aku saya memuji2 beliau..

Sofina akan mengumumkan
2 PEMENANG PADA 3 JUN 2011

ok..
yang benar
Fara

Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)