Halaman

Pengikut

09 Julai 2012

Iye ker???


Salam..peeeeppss...sihat ker??ada kesempatan nak update blog..x dak apa yang nak di upkan sebenarnya..famili aku ok jer..

Bulan Ramadhan kurang lagi 1 minggu..macamana persiapan..??cepat betul masa berlalu..sikenit aku tu pon dh hampir 4 bulan usianya pada Khamis nnt..Ramadhan dh menjelma bermakna tiada la Majlis perkhawinan..yer tak...???Cakap pasal perkahwinan..aku tau pasti ramai yang dah tengok pic perkahwinan pengacara n pelakon Irma Hasmie n pasangannyakan..aku pon ada upload entry perkahwinan mereka berdua..sangat2 suweettt!!!

Tapi u'olls tau tak rupa2nya suami Irma tu pernah berkahwin sebelum nie..bermakna Irma berkahwin dengan seorang duda...aku tgk kat blog artis ramai yang komen dan citer menda nie..kononnya perkahwinan Redza yang terdahulu tidak direstui keluarga..

Bagi aku x salah kawen ngan seorang duda..cam la isu besar sgt..kannn...biar la..ni soal jodoh..dh ketentuan jodoh mereka bersama..kita doakan je la agar jodoh mereka berpanjangan dan dikurniakan anak2 yang chomell..x giteuw...kat sini aku tempekkan skit pic perkahwinan Redza yang x kekal lama tu..klu nak tgk pic yang banyak2 korang cari la sendiri yer...hiiii

DSC08619

DSC08612

Amacam..percaya x???tapi jika dibandingkan pengantin perempuan tu dengan Irma..ermmm...Sangat sesuai Redza dengan Irma..kannn....


ok..byee...

3 ulasan:

Zie berkata...

semoga mereka bahagia... Tk kishlh apa2. . Tapi cute je pasangn ni

fiQRa berkata...

tak apa. asalkan mereka bahagia ;)
duda ke teruna masih manusia kan? :)

Fara berkata...

zie..tol, suka tgk pic kawin dorg kan..cute jer

fiqra..itu dh jodoh namanya..sapa pon x blh nk jangkakan..

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)