Halaman

Pengikut

02 Julai 2012

Tahniah Irma Hasmie & Redza Syah Azmeer

Ntah kenapa aku sangat tertarik pada pasangan pengantin baru nie..sangat secocok..sama padan n sama cantik..Akhirnya pengacara rancangan Assalamualikum di TV ALHIJRAH nie ketemu jodoh..moga berkekalan hendaknya..Aku sangat suka tgk gambar2 perkahwinan dorang nie..dalam banyak2 artis yang meraikan majlis resepsi pada pandangan aku..majlis dorang la yang paling sejuk mata memandang walaupun hanya dalam gambar..Husband Irma nie pun kacak bergaya orangnya..abang kepada salah seorang ahli RatuHati..

Pertama kali aku lihat suami Irma ni dalam rancangan Soal Wanita di TV ALHIJRAH hari Sabtu lepas..(wah..cam channel faveret plak dh)....aku tgk kemain happy je pasangan nie pulak tu si Irma nie sebagai tetamu undangan rancangan tu..so bakal hubby dia tu wat surprise datang ke studio..saling x tumpah cam iras pelakon Jehan Miskin..dari segi percakapan n senyumannya..(wahh..cam kenal sangat je aku nie ngan si Jehan tu)...tp aku pernah minat kat Jehan Miskin nie dulu..tp skrg nie dia pun dh suam2 kuku..story pasal dia pun dh x banyak..so aku dh beralih arah ler meminati pelakon lain...hahahha...

Apa2 pun Tahniah Irma & Redza..Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat..Amin...


gambar nikah irma hasmie

Majlis resepsi




Sumber:Rotikaya .



2 ulasan:

Rahmah Ram Ram berkata...

sejuk mata memandang..salah satu dari perkahwinan pasangan islam yang sempoi dan menarik....selamat pengantin baru :-)

Fara berkata...

ye btul tu..islamic bridal..

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)