Halaman

Pengikut

03 Januari 2013

pagi yang gelap...

Salam..rasanya tak lambat untuk aku wish Selamat Menyambut Tahun Baru 2013.dh hari ke 3 di bulan Januari. Tahun nie kedua-dua anak dara aku berubah angin belajar...

Along aku masukkan ke Pra Sekolah di USJ 4, Subang Jaya dan angah plak aku masukkan ke Tadika di Kompleks 3C..sekolah lama along.

Semalam hari pertama untuk hantar along ke sekolah.awal weiii..masuk kul 7.30 pagi..x pernah sebelum nie kuar umah kul 6.30 pagi..slalu kul 6.30 aku baru mandi..hahahah..along good gurl..tak nangis..n aku x risau sbb along nampak confident n berani..cuma yang aku risaukan adalah angah...tp dia blom daftar 3C lagi..next week bru g daftar..

Seperti yg dijangka,hari nie 1st time hantar angah ke taska dan dia akan naik bas..bila aku ckp dia akan ke sekolah baru n naik bas, dia dh cuak..masa dlm kereta dia ckp takut..
Aku faham n aku try pujuk dia sbb mmh dia x pernah pon naik bas sebelum nie..tp along masa 1st time naik bas..ok je..aku plak yg risau n sedih takut apa2 jd pada dia..n angah dia lain plak..satu hal plak aku nk memujuk dia..sudahnya dia nangis bila aku serahkan pada pengasuh..adoii..selama nie aku tgok anak org lain yg nangis kuat2..

Harap angah ok la semasa di taska 3C nnt..jap lagi nk call pengasuh dia nk ty lama ke dia nangis..huhhuhu...bila kat sana aku pesan kat kakak aku minta tolong tgk2kan angah sbb kakak aku keja kat library 3C..lg pon sepupu angah...firdaus pun satu kelas ngan angah..aku tgk dia cool je..

Adoiii..mintak moody angah tu x lama..sebolehnya aku x nk menda2 yg kelam kabut nie berlalu..leceh n malu sbb org pandang2..huhuhu...


Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)